Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrossad

Tårarna rinner, blöt är min kind.
Hoppet försvinner, bort i en vind.

Hjärtat är sprucket, allt gör så ont.
Själen är stucken, allt känns så tomt.

Läppar är kalla, blåa dom är.
Hela jag håller på att falla, bena ej bär.

Ta mitt hjärta, ta mitt allt.
Jag känner ändå ingen smärta, allt är bara så kallt.




Fri vers av Isak W
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak W