Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släpper fågeln ur min öppna hand och väntar.


Älskling
gå du
det är ok
utmana dina rädslor
testa dina känslor
jämför din kärlek
och sen

kom tillbaks till
mig




Fri vers av Havanna
Läst 464 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-16 09:51



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Rätt så, tilliten är kärlekens kärna. Men inte många vågar göra så... Snyggt!
2009-10-04

  Cosmic Johanna
En stark röst i denna som

är ett uttryck för tillit,

vackert med sådan kärlek,

applåder!
2009-08-29

  Blidsberg
Tror du på ödet?
2009-07-26

  Blåbäret
stort och kärleksfullt...med mycket förtroende
2009-03-21

    leelee
Det är stort (och vackert) att kunna göra så. Det kan man älska för. Hoppas att du också får möjlighet till samma friheten när/om du behöver det.
2009-03-20

  Mr Lindemann VIP
Lämna mig för en stund och gå in i evigheten för en minut
Se dig om där du är och försök att famna tidlösheten ett tag
Då när du så inser att klyftan som skiljer oss åt har vidgats till att vi befinner oss vara i skilda värdar

Kom då tillbaka i ögonblicket
2009-03-20

  SoLiA
hurra! Jag hoppas också...
2009-03-20

  Nova-Liv
Jag tycker den här texten är helt fantastisk. berör mig djupt.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna