Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Romantik

Asså först så gick jag i timmar
med beslutsångest...
 
(skulle jag våga
 tala om hur jag
kände)

riskera vår vänskap ?

ditt romantiska svar
glömmer jag aldrig:

" Okej då kör vi på det!"

Sen hoppade du ur
taxin och kysste mig
så att grannen dog

varför vi hamnade
i gästrummet vet jag
ej ?
men det var inte din
grej...

" Nej, här finns inte plats ! "

sen drog du mig i
benen i in till sängkammarens
dubbelsäng.(jag släpades
på parketten och slog huvudet
i golvlisterna)

Sen gick det jävligt fort
och jag trodde nog att jag
skulle få en stroke...

När det hela var klart
tände du en cigarett
och tittade på mig med
lystnad i blicken

Ja, jag flydde till apoteket
och stod där och höll handen
på en stor bula i huvudet
och sa:

"Finns inte viagra i större förpackning?"

 

 




Övriga genrer av Hans Christian
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-16 11:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
kysste mig
så att grannen dog



________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-03-25

  Ellen Vivelavita VIP
*skrattar* så att grannen dog... den var bäst!
2009-03-17

  vera gade VIP
härligt "golvnära" romantik/erotik..skrattar lystet...
2009-03-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha, du fick mig att skratta. Ja romantik eller inte....bula blev det i alla fall.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian