Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 2008. Till mina underbara bästa vänner


LYCKA

 

är att vila i vänners famnar, berusad av sommaren och livet.

Tillsammans.




Övriga genrer av SeXara
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-16 18:33



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
ja det är underbart!

En stor dos av solfnatt:-)
2009-03-16

  friheten
Vacker
2009-03-16

  Bortklemad
Det låter helt underbart.

Jag längtar efter sommaren...
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara