Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Du vet hur det känns...

du vet det känns

som om

jag inte kan få livet

ut ur huvudet

 

du vet det känns

som om

jag inte kan andas

 

du vet - jag vill

förvandlas i

luften du andas

 

du vet - jag står

i telefonkatalogen

under Din...

 

du vet att jag

väntar på din

närhet - så het

och iskall

 

du vet att jag skriker

till regnet och dig:

"skölj och älska

mig ren"...




Fri vers av Hans Christian
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-16 20:02



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
väntar på din

närhet - så het

och iskall


____________inte i mitten? ??????+++++
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian