Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


ljuden

Ljuden dånar, sinnen bränns på bål, kärlek kastas i soporna, judar blänger, knacka på dörren, ho est? den som vågar störa min slummer med dammiga aforismer av självförakt, hat, fruktan och inbilldad iaktagelseförmåga, kriget lyser upp sinnen med sin bistra frånvaro av sanningar, bomben detonerade i ditt hjärta då detta var svagt, jag skiter i era problem, hör upp, makten åt kamelerna, härligheten? åt helvete med denna, nu skriker vi ikapp om dina lögners sega gunst, ty kärlek finns, i dina drömmar, ni kan dra åt helvete allihopa..








Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-16 21:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starka ord som rymmer mycket
2009-03-17

    Tea Alex
Starkt!!!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth