Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss.. av sanning


min egen älskade fru..så fin o söt..

Mina drömmar smeker dina tårar, älskar din framtid, delar rädslor , i natten möts våra själar för att älska till toner utav trohet, jag vill ha dig sade jag, du tittade, en tår glittrade i ditt öga, kärleken omslöt oss förevigt...




Fri vers av peter markurth
Läst 315 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-16 23:50



Bookmark and Share


  Angeldust
Vackert alster.kram Sunny
2009-03-17

  Ex¤animo
"i natten möts våra själar för att älska till toner utav trohet"

Det var ett nytt och vackert sätt att beskriva kärleken :-)...
2009-03-17

  Miss Mod
Är kärlek så här vacker? Eller hittar Du bara på?
2009-03-17

  En strimma av guld
Härlig text om kärlekens underbara sida. Njuuuuuuuter.
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Kärlek kan aldrig bli banal om den är äkta!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth