Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex.

Ett, två, tre, fyra, fem, sex.

Äntligen.

En längtan.




Fri vers av ElsaW-96
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 07:53



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Carl-Erik
2009-03-19

  "Dempa"
Med få ord målar du en episk bild,
Som berättar om mänskligheten.

Strålande!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

ElsaW-96
ElsaW-96