Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina hemligheter.

Den kalla snön letar sig mot min hud.
Jag föddes naken som jag sover.
Jag drömmer om dina händer.
Min kropp är här.
Mitt huvud någon annanstans.
Undersök mina hemligheter.




Fri vers av ElsaW-96
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElsaW-96
ElsaW-96