Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

Du säger jag är för ung för sånt.
Du vet inget du är för gammal.
Sandlådan med alla barn.
Jag är mitt i mellan.
Ledsen och glad.
Det pirrar i kroppen.
Jag älskar dig.




Fri vers av ElsaW-96
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElsaW-96
ElsaW-96