Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade pappa

 

Idag för exakt ett år sedan somnade du in.

Alltid ska jag vara din flicka, alltid Din.

Tack för allt du gav mig genom livet.

Särskilt det du lärde mig, genom ditt sätt att leva,

att aldrig ta något för givet.

Med Kärlek

Alltid 




Övriga genrer av SeXara
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-17 20:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycker fin kärlek och tacksamhet som lever vidare genom dig.
2009-03-19

  Maria Natasja
Oerhört fint!
2009-03-17

  friheten
Vacker srkiven, beklagar sorgen
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara