Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


lögner


Den som ljuger, skådar mörkret i min själ...







Fri vers av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 21:36



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Grymt bra.
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Och den som är ärlig?
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth