Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


brustet...

Hon ser min saknad

kärleken drunknar

dina ord

faller nedåt

balanserar

tiden

brister




Fri vers av peter markurth
Läst 258 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-17 22:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
De två första raderna tyckte jag bäst om!
2009-03-18

  Tina Q
Snyyyyygg!!!!!!!
2009-03-18

  Arowana
Det här låter bra. Skissa vidare.
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth