Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


kärlek

Vill du älska mig- tills tiden dör av svaghet...




Fri vers av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-17 22:38



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh söt!!!
2009-03-18

  Ranja Bjurman
Menar du vardagen? Tiden som går?
Känns som om det är där jag är i äktenskapet nu..
2009-03-17

  thyra
Vacker fråga och önskan!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth