Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vill jag skriva poesi

För att
jag vill spotta
ur mig
ord
som
berör
som en spottloska
bör

För att jag
vill skriva in mig
i hjärtan
som nästan har
slutat
att slå

För
att
punktmarkera
alla kommatecken
och komma till
punkt
aldrig

hellre
offside
än outside
your inside

För att
jag
vill
motionera
mina fingertoppar
och anstränga
mina ögon

För att jag vill
se
på mitt eget inre
och spy upp det

vita ark
för
att sedan
torka
upp
gallan
med eftertanke

För
att
jag
vill förstärka
mitt
ego
och förtränga
kritiken

För att jag vill
trampa

alla liken
så att ingen blir
besviken

För
att jag
har blivit biten
därmed
galen och
motgiftet
består endast
av
ord
ord
mera
mera mera
ord

Lustmord
är
olustigt
by the way

Nu är
jag
kissnödig
tack för ikväll




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 22:40



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
F-låt stavfelet där..störtskönt skaldat skulle det naturligtvis stå!:)
2009-03-17

  Carola Zettergren
:):)hihi..störstskönt skaldat detta!!!
2009-03-17

  Hans w-art Westlund VIP
du sa det
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan