Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OSYNLIGT.


Varför?

Varför vandra i en värld.
Där man inte finns på riktigt.?
Varför le,
När hjärta inte vet hur man gör.?
Varför ska man vara stark,
När kroppen inte orka mer.?




Övriga genrer av CJ
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-18 01:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja varför, en mycket bra fråga
inget jag kan svara på men..
Bra skrivet (:
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ