Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


mordet


rinner ut i tiden, färgad metall

i bröstet

dansar skuggor

på graven vi grävde

då vi mördade kärleken tillsammans och pissade på sanningen










Fri vers av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-19 01:03



Bookmark and Share


  erkki
Jag får intrycket av eftertanke sedan man gjort slut med sin fd älskade. Gjort slut på ett dålig sätt med lögner och anklagelser i stället för med självinsikt, sans och reflexion.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth