Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


Ögon

Ögon i natten förtär tankarna, konsumerar realiteter

vill ta på mina tankar

greppa kärleken i ruset, bortom främlingar sys tiden samman med våra drömmar

utav fruktan kysser du min sinnesfrid


bar du mitt barn


älskade du döden? var du smärtan, återkommer du?








Fri vers av peter markurth
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-19 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Obegripligt bra-du vet-draget! Och styrkan är magnifik!applåder!
2009-03-20

  Suzy med punkterna
Stark
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth