Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


begravning


Särade ben väntar mig, dödens brända poesi, målade helveten i en tår inatt, vi blödde båda, ingen såg, bomullskyssar, besegrade av tiden begrava ljusets fruktan i din kärlek,


sliter in din själ i mitt hjärta och älskar dig förevigt


varje sanning föder smärtan

att dö utanför

ditt fönster, hjärtat på marken, litet, använt smutsigt, söndrtrampat, bespottat

tystnaden svarar ej, mina vener förseglar vårat öde, återigen färdas vi stumma


utan själar, krossade, tillintetgjorda genom mörkret, mot en kall och ensam vila bortom gott och ont




Fri vers av peter markurth
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-19 01:09



Bookmark and Share


  SeXara
Starkt och medryckande. Som en låttext :)
2009-03-20

    Tea Alex
Mörk och vacker!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth