Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss..


kyssa drömmar


Kyssa drömmar

hatet i din kärlek

trasor utav papp

sönderrivna

skingras i vinden

fånge i

min

kropp





Fri vers av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-19 01:10



Bookmark and Share


  Vinkelns
Oh, fatta vilken gudomlig tavla detta skulle bli! Denna är vacker på riktigt!
2009-03-20

  Suzy med punkterna
Instängda drömmar?
2009-03-20

    Tea Alex
Kyssa drömmar låter jättefint. Vackert!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth