Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sanning..


min miniälskling min egen fru, som är sötast av alla flickor

Skymningsljuset glittrade i dina ögon denna sommarkväll, jag kysste dig länge , tog av dina kläder,smekte din kropp, vi lekte nakna i regnet, blöta utav eld sammanslingrade,

somnade du i min kärlek?



eller jag i dina tårar...






Fri vers av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-19 01:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så fin, denna "skiss av sanning"
Uppslukande känslor, när det är som bäst...
2009-03-20

  mare VIP
Helt ljuvlig....vackert..
2009-03-20

  Suzy med punkterna
Suveränt!
2009-03-20

  Cosmic Johanna
Mycket vackert möte,
applåder!
2009-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
precis, som
kärleken är, den
bär tar och river
när man i den kliver
och den bedriver...
Precis som Du skriver
2009-03-19

    Tea Alex
Sista två meningarna var bäst!!!
:)
2009-03-19

    Patrique
Klev upp denna morgon...till kaffe o Peter Markurth...och en handfull sköna skisser vilka Du alltid komponerar så fint..
Denna blev älskad direkt...en liten vackerhet där de sista raderna ger ett speciellt skimmer i sin plötsligt uppkomna stillatanke...
"Somnade Du i min kärlek....eller jag i dina tårar..."

Mycket stilfull lyrisk klang !
2009-03-19

  Yrre VIP
Å den var vacker och speciell!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth