Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när jag är hel

 

lämnar jag med lättat sinne

det förflutna

och styr målmedvetet genom nuet

med framtidstro 

och med öppet hjärta

in i famnen som ger mig ro 




Övriga genrer av SeXara
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-20 09:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Livsbejakande...

härligt att ta del av

och en fin bild till:-)
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara