Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss..


stick era asgamar

Vad fan gör ni, glor? vad vill ni mig, ni har redan tagit allt, slitit sönder sanningen, skrattat åt mitt hjärta, blödande, söndertrampat, på marken ligger delarna, ännu varma, till allmän beskådan,
-
ta dessa om ni vill och stick..




Fri vers av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-20 09:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starka rader, som alltid!
2009-03-20

    ej medlem längre
Som sagt-dina texter drar-det är något som vaknar när jag läser detta-Applåd!
2009-03-20

  Fredric
Starkt som vanligt... Brådmörkt och söndrigt!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth