Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av min kärleks renhet..


resan bortom tiden...

Nu sticker jag en laddad kanyl i venen , svetten är outhärdlig, hjärtat exploderar, 1000 helveten, stansa, svar direkt, in med skiten, värmen -stickande värme ger mig möjlighet att älska dig till döden, ser bortom små sanningar, botom havet stormar det i ett glas, det kände ni ej till.

Mitt hjärta framkallar sorg och lidande åt ägaren, trauman, ingen hänsyn tagen, är jesus idag, vänder andra kinden till och ler, åt träldomen, maskarna som kryper inför sin enda gud- döden darrande av skräck, jag kryper snart inför ditt hjärta, sviker du åker många med mig på en resa till underjorden...




Fri vers av peter markurth
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-20 09:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Det dubbla. Bra skrivet!
2009-03-20

  Alexander Gustafsson
Fantastiskt komponerat...
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth