Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sanning...


till min oerhört minimala mikroskopiska minigullefru..puss..

Nu kysser jag din skugga, lägrar din dröm, inatt är du min igen, längtar efter värmen, sanningarna, styrkan i din kärlek, min intolerans, dör i din kärlek, du ser bortom förnuftets gränser, är min hustru, tiden står och vilar, nära är din själ, mina gärningar dör i natten, du förstår att helvetet existerar, kysser mina sanningar, tillber min själ, du är en drottning, i landet bortom allt förnuft...




Fri vers av peter markurth
Läst 327 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-20 09:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bedårande
2009-03-20

    FinnRaggarn
Ja det är verkligen en skiss av sanning i landet bortom allt förnuft .Tack
2009-03-20

  mare VIP
Fin läsning ännu en gång om din älskade.....din fru..
2009-03-20

  Stefan Höglund
Hur många män kan beskriva kärleken till sin hustru på detta mangnefika sätt, ibland tycker jag man har anledning att vara stolt som poet.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth