Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i

 

Min tystnad
nåddes
av svansång

Deras vingslag bröt
stillheten
här innanför

Min litenhet
låg
i utsikten utanför
sökte vinden 
svaghet
ur ett uppvaknande 
kände jag
mig
så liten, i det stora
fångad av mitt jag
mitt i 
hennes styrka




Fri vers av Rosen VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-21 20:26



Bookmark and Share


  Vind
Närvaro i... och underbara bilder
2009-03-22

  AjBi
Ohh, så vackert!
2009-03-21

    sunnanvind
Underbart..vilka bilder!!!
2009-03-21

  Yrre VIP
Å talande och så underbar!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP