Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkar som mina egna tankar orsakar mig mest smärta


Hur jag skapar min egen smärta

Tanken slog mig
ont gjorde det
igen
aj

tycker inte om det
skulle vilja slå tillbaka
men hur?

i mitt försök att slå tillbaka
så slår jag mig själv
återigen

funderar lite
aj

ont gjorde det
igen
aj

lösningen är

att tänka nytt




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-01 22:44



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..så lagomt lätt är det ju inte alla gånger!
2009-06-05

  Lili Samuelsson VIP
mm, tänka nytt
men ack så svårt, först när man förstår det så går det att göra det
2009-06-04

    Bodil Sandberg
jo nog kan den egna tanken fördärva..när känslorna kärva
så att säga...och då är det ju bra att tänka nytt..

tycker om de små aj-en inemellan
talar självdistans!!superbt!!
2009-06-03

  Vind
Denna, onomatopoetisk framförd på scen, skulle vara nåt :)
(men gör gärna om slutet)
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan