Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no luck...

skiss...




Dvalan

tiden rasar

hjärtan krymper

flygande drömmar polerar sensitiva.

Hat

bestående

men


kärlek utan lycka



svävar


ofta, bortom gott och ont....




Fri vers av peter markurth
Läst 191 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-21 11:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bortom gott och ont i dvalan.
Fint skrivet
2009-03-22

  CJ
JAG VILL VARA DOFT AV DIN KROPP.
2009-03-21

  Alexander Gustafsson
Jag gillar den jättemycket, tack peter....
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth