Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


såg du?

Såg du helvetet gapa då de pissade på alla drömmar, hänsyn är av ondo, oanstädigt, tidlöst lever segrar över dumhetens falcett, kvar i hjärtat finns en klump av många kallad saknad, var ni bortom haven, såg ni döden brinna - natten utanför, vila i min skugga, tro på sagorna ni berättar, obeväpnade vandrar ni på slagfältet, vi skrattar åt er belägenhet, skrattar jäkligt rått...




Fri vers av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-21 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja-jag såg....! lite iallafall!
Svart är det i hänsynslöshetens storhetstid! Blir lite krigssugen av detta!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth