Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet!

Jag ska berätta för dig, vad ingen vet

Det är min välbevarade hemlighet

Jag är bara en amatörpoet

Med kärlek för smärta och dumhet

Kan inte skriva med korrekt frihet

Bara massa svammel och tomhet

Jag är bara en amatörpoet

med kärlek för ångest och kvinnlighet

kan inte skriva ner ord i lekfullhet

Jag är bara en amatör poet...




Fri vers av Spir@
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-22 09:27



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@