Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna chakran


Ibland

kan jag inte andas

och när jag kan det

andas jag

bränder

som

syresätter alla

mina chakran

och tvingar dem

vidöppna

när du är

så nära att jag

kan bränna

din hud till aska




Övriga genrer av SeXara
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-22 12:23



Bookmark and Share


  ramsesII
Så vackert o lekande. Så hett.
2009-03-24

  Cosmic Johanna
Vild i sin kraft...

med underbar bild till,

Jag njuter av dina bilder som du lägger upp till dina eldiga dikter.

applådregn för dina dikter i kväll!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara