Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då min flica ej är vid min sida...


mitt hjärta skriker

Titta - Kan du se min saknad, kärleken bortom dimman, branden i min själ, smärtan, en längtan värre än tusen helveten, bortom allt förnuft lever saknaden vidare, mitt hjärta skriker...




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-22 12:41



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Ju mer jag läser av dina (alla) rader desto mer uppskattar jag.
2009-03-23

    Tea Alex
Ja intensiv saknad verkligen. Känner igen tendenserna...
2009-03-22

  Roula O
starkt!
2009-03-22

  friheten
Vacker
2009-03-22

  Suzy med punkterna
Starka känslor
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth