Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ord utan återvändo

En älva - allt hon bad om, var en gnutta tro
men där du satt
bakom den låsta ytterdörren
i dina klumpigt kupade händer
var allt som fanns kvar
små, små korn
av damm
och en tydligt tryckande
tystnad




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 670 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-23 10:30



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
Åh, fin..
2009-03-28

  sockerspöket
nästan lite smärtsamt sorgligt :(
Vet inte om du sett den, Peter Pan? Den engelska och otecknade?

"I do, i do believe!"
2009-03-23

  Fredric
oj så vackert...
2009-03-23

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwww unerbart vackert skrivet!
2009-03-23

  Nova-Liv
känner så väl igen, mycket bra gestaltat
2009-03-23

  annso.fie
Oj, så snyggt. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som gör det, men dina ord berör väldigt starkt..
2009-03-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker dikt och ord som sjunker in om givandets och tagandets oharmoni.
2009-03-23

    Lindizz
Något i dina ord skapar känslor som inte går att beskriva.
Bravo skrivet.
2009-03-23

  Pytti
Ojoj Nånting i denna som berör mig djupt. Så fruktansvärt sorglig och smärtsamt skön. Favorit och bokmärkt.
Tack...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson