Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


älskar du mig?


såg du tårarna i mina tankar - kysste du mig i mörkret då jag sov?



är du min förevigt, älskar du mig, bortom döden....






Fri vers av peter markurth
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-23 14:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Otroligt att dessa vackra ord inte fått en enda kommentar?
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth