Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


sanningen om en sanning...

Vill ni mitt hjärta beskåda, passa er jävligt noga, spotta på mina drömmar? mörda komunister, blinda as, vi har vapen, putsar mitt nu, mycket noga, förberedd, satans asgamar ni har till och med försökt förgifta konsten med era lögner, skita ned drömmarna jag bär med så kallade truismer, ni är snart döda, blodet flyter redan under solen, jag ler åt er smärta, tortyr är för milt, döden för slutgiltig, ni ska sona, ty ni har stulit hoppet och trampat ned fel mäniska, jag står, rak i ryggen, vinden i mitt hår och skjuter mot er, utan rädsla, faller jag tar andra vid, vi ses i helvetet...




Fri vers av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-23 15:24



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj hårt!
2009-03-23

  Marjavaara
Men shit mannen.

De va de bästa jag läst från dina fingrar.

Ärligt talat ökade takten på hjärtat.
Faan sånt där gillar jag.
Aggresivt o rått.

Fyyfaaan va detta var bra.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth