Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många, många i ett nötskal


Med snedvridna ögon


ser vi det

vi VILL se

fördomen och föraktet

är

en

trogen

följerslagare....


Självinsikt jagas inte efter!

Trender och Mode

gör oss FLESTA till dem vi väljer att vara
..............................................................................





Fri vers av Transparent Deoderant
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Transparent Deoderant
Transparent Deoderant