Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek...


i oskuldens land

Kärleken i ditt hjärta vaknade då jag din själ förnam i nattens hemligheter, bortom en tår är sanningen begravd, spaden har vi dödat, kysser dina ögon, din mun, så nära min själ, värme, saknaden, kärleken lever i oss ännu, många lik kantar vägen där jag strövat, du är ren, du tvättar bort min vanmakt, döljer mina mord för världen, vi älskar länge, somnar tätt sammanslingrade i varandras kärlek, för att aldrig skiljas åt, i oskuldens land...




Fri vers av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-24 10:37



Bookmark and Share


  systeringer
En uttrycksfull och stark kärleksförklaring!
2009-03-24

  En strimma av guld
En het kärlek med intensiva känslor härligt förmedlat.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth