Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en enkel information


Nu är mitt namn rättvänt igen

Hej alla vänner och alla andra!

Nu har jag varit på utflykt i en spegelvänd tillvaro ett tag.

Och det har varit intressant på sitt sätt.

Mitt behov av att se världen från ett annat håll, är nu över för den här gången. Men ingen vet ju vad som händer imorgon.

Hälsningar

Ulla Tilemo




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-24 13:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, man måste ibland vränga ut och in på till och med något så näraliggande och "oberörbart" som, ja, till exempel som det egna namnet, - i sitt sökande...
2009-04-01

  Eva Langrath VIP
Rätt kan vara fel och fel kan vara rätt om det inte görs i rättan tid.

Eva
2009-03-24

  Eaglemountains VIP
Välkommen Ulla, farväl allu - Ni är fantastiska, båda två ..... :-)
2009-03-24

  Njord
Fast vi kan läsa både baklänges och framlänges
Vi som läser dig
2009-03-24

    Erika H
Hej hopp!
Det viktiga är ju att du är här!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP