Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


din kärlek..

Din kärlek flyter bortom mina drömmar - i natten kysser jag din vanmakt,

djupet i din själ, elden i ditt sinne

tog dig varsamt

lyfte in dig

i min kärlek

bortom döden älskar vi vansinnigt...




Fri vers av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-24 15:11



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
sann romantik
Fint!
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så ska det va
så ska det ta
då är det bra
Hurra! Hurra!
2009-03-24

  Nasrin
poetisk och vackert text om evig kärlek.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth