Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


friheten

Vill du ha mina drömmar? de med kärleken i, de som ruttnade med åren, de fordom oskuldsfulla känsliga dikterna jag skrev till dina drömmar, kysser nu ett ruttet lik, maskarna kryper redan in i min hjärna, kan ej hejda, förfallet, klarsynen, döden väntar ju, vad i helvete, kyss mig, älskade, säg något ty jag är blind, känner ej, febern, darrar, torr blodsmak, jag känner ej igen...är detta friheten?




Fri vers av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-24 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth