Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av puss...


till min egen älskade fru...du är allt

Såg du mina tårar lämna själen dagen då du dog, livet sjönk ned i dina drömmar

jag älskar dig bortom allt förnuft, logiken fick ge vika, din kärlek

omsluter nätter utan slut, älskog, kyssar samförstånd

jag såg dina ögon glittra i natten - ren kärlek

mötte mitt förstånd, slog bort

alla tvivel, det är vi

jag dog för kärlek, viskade du sakta..




Fri vers av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-24 15:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Verkligen en text att ta till sig och vårda
Här är första gången jag ser någe som det är värt att klla skrivarbegåvning hos dig

Skulle vara rädd om gåvan och utveckla den mer
2009-03-24

  Roula O
jättefint skrivet...gillar mest detta...

"Såg du mina tårar lämna själen dagen då du dog, livet sjönk ned i dina drömmar"
2009-03-24

  En strimma av guld
Fint och starkt beskrivet och lättare att få en harmoni i din text när du delar upp det.
Denna tyckte jag om och det blir ett bokmärke.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth