Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


bortom alla lögner

Titta bortom alla lögner - ser ni? det är våra drömmar...




Fri vers av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-24 16:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Trodde drömmarna låg i lögnerna;=) för varför finns annars lögnen?
2009-03-26

  jordgubben
Haha jättebra ju! Intressant tanke. Smart:)
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth