Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du känner som jag...



Trampa inte sönder
vingarna jag bär
ser du inte
hur sköra de är
jag flyger försiktigt
vill inte
kraschlanda igen
så om du älskar
det allra minsta
min vän

behandla dem
med omsorg
så kommer du att se
att jag har så innerligt
mycket att ge

för vet du min kära
det finns en morgondag
den väntar därute

om du känner som jag…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-24 16:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En vackraste dikt..rytm och känsla..så tycker jag
2009-03-24

  xAnGeLx
Otroligt vacker skriven... ord som jag sjäv känner igen, ord ja själv kan ta på.
Sorgset vemod med hoppfullhet och kärlek, en styrka och en längtan.
kramen //Jonna
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen