Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dadaism är att tro sig vara en ängel, och därmed kasta sig utför ett stup i tron att vingarna bär!


dadaistens kärleksförklaring

Jag älskar dig, ty du har badat i mina drömmar, sett på då vi slaktade de blåa, stekte tomter under solen, jag bäddade vår grav med rena lakan, den väntar tyst, men skit i det, nu ska vi mysa tillsammans gumman, kyssa trädkronorna, se in i solen, tappa hatet, blåsa upp varandras kärlek, att älska med dig är skönhet, dina kyssar är underverk, min tid på jorden spyr ofta ut sin avsky, de ser oss ej, detta är basalt, vi lägger oss i sängen älskling och låter idioterna ta kål på varandra medan vi älskar...




Fri vers av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-24 17:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så bra! Kärleksfullt och fint verkligen!
2009-03-24

  xAnGeLx
Kraftfull dikt om kärlek, vacker.
2009-03-24

  Kim VIP
Mycket fint att hämta kraft i här! Förutom kanske graven i lakanen... el så fattar jag det inte!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth