Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av verklighet... älskar dig gumman...


nu ska jag genast ta dig min älskade minifru, puss, min lilla!

Jag bevarade ditt hjärta i en glasburk, ställde den i min bokhylla fylld med världar av diverse karaktär,

Vill du ha mitt liv, min saknad, mina ord, min säd i dig, kyssarna i morgonsolen,

du ler ju nu, smekningarna, min själ skriker ut ditt namn,

förlorad saknad, kom nu, det blir vi förevigt, tar på dina drömmar, du ser ju min själ,

i vår kärlek existerar inte döden...




Fri vers av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-24 18:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet......
2009-03-25

  CRAIDLARN
Haha, du är för härlig!!!! :)
2009-03-25

    Tea Alex
Gulligt som vanligt!
:)
2009-03-24

  Roula O
superfin...gillas mycket!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth