Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakanaide...(blomma inte där)

Jag lever ibland.
Men nu finns knappt något kvar att leva för.

Jag önskar ibland.
Men det finns inte mycket kvar att önska.

Jag har känslor ibland.
Men dom tycks tyna bort i tårar.

Jag ser ibland.
Men min syn rubbas av mitt eget svek.

Jag känner ibland.
Men känner jag kommer tårarna att rinna.

Jag vill inte blomma där mer..




Fri vers av Awa
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 21:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland lever man upp.

Livet är glimtvis.
2009-03-25

  VampyrÄngel
Fruktansvärt bra! (:
*applåder*
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Awa
Awa