Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillängnad en person som gav mig stort svek, en som jag gav allt för och även betydde mer.


Falskhet

Ty jag skall aldrig lida av din falskhet
Det kommer jag stå för tills jag dör
Jag kommer skydda dom jag älskar
Även om jag så själv blir mör

Du är förblindad av dina lögner
Jag slår vad om att du sviker till och med ditt bröd
Inget kommer tro dina löften
Du kommer va ensam när du som mest behöver stöd

Jag gav min själ, jag gav min kärlek
Något du aldrig kommer nå
Själv är du gjord på hat och blindhet
Det du har skapat kommer rasa ändå

Hur du än försöker, hur mycke du än slåss
Du kommer aldrig att förtjäna att bli en utav oss
Som man bäddar får man ligga och lida ska du få
Men du kommer ångra och tigga men det är ingen som hör på

En falskhet dylikt en tunn liten tråd
Den kommer brista helt utan nåd
Då när du till slut bönar och ber
Då är du ensam och det är ingen som ler




Fri vers av Awa
Läst 1229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Awa
Awa