Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självskadebeteende och begär.


Blod

Jag tar rakbladet i min hand
Placerar det vid min nakna hud
Drar det sakta över huden
Jag ser på såret som rakbladet lämnar efter sig
Jag ler när jag ser blodet börja sippra fram
Jag drar rakbladet över huden en gång till
Det bildar ytterliggare ett sår
Det sipprar fram ännu mera blod
Jag känner smärtan efter rakbladet
Det svider, det är skönt
Rakbladet river upp flera sår
Min arm är full av blod
För tillfället är jag nöjd
Nöjd med smärtan
Jag är lugn inom mig
Jag mår bra, men hur länge då?
Det vet jag inte
Inte förrän jag sitter där igen
Med rakbladet i min hand!




Fri vers av BeautifulPink
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink