Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärlek rostar aldrig.


Tonårskärlek

Dina blå ögon talar ett språk
Din kropp ett helt annat

Du tittar djupt in i mina ögon
Jag kan läsa varenda tanke som rör sig i ditt huvud
Jag kan känna varenda känsla genom din blick

Du behöver inte säga något
Jag vet allt ändå

Du känner likadant för mig nu som första gången vi sågs
Det är sex år sen
Men både du och jag är någon annans

Du kommer alltid att vara speciell för mig
Jag vet att du alltid kommer älska mig

Våra känslor för varann kommer vara för evigt
Precis som vi alltid sagt
Du och jag, för evigt...




Fri vers av BeautifulPink
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink