Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av ett litet barn i ett väntrum.


Liten blond flicka

Du har ljust blont hår
Nyfikna ögon som ska se allt
Din lilla kropp rör sig snabbt över golvet mot nya äventyr
Du drar dig fram på rumpan
Du måste hinna med allt
Känna, se, smaka
Helst allting på en gång
Du ska vara med i händelsernas centrum
Du måste upptäcka världen
Du har inga bekymmer
Livet leker varje minut

Jag log mot dig
Du log tillbaka
Du fick mig att glömma allt för en stund
Du fängslade mig
Jag kunde inte slita blicken ifrån dig

Du åkte hem med din mamma och storebror
Jag gick vidare mot min framtid
Men jag kunde inte sluta tänka på den lilla blonda flickan

Du fick mig att le
Du fick mig att må bra på barns vis
Det tackar jag dig för
Lycka till i livet!




Fri vers av BeautifulPink
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink